Trainingsacteur

Als trainingsacteur zet ik gedrag neer. Jij reageert daarop, en dat beïnvloedt weer mijn reactie. Zodoende krijg je een mooie spiegel voor, waarbij je leert wat jouw gedrag met een ander doet, en hoe je het kan verbeteren. 

Ik probeer met realistisch spel, en eerlijke gerichte feedback jou zoveel mogelijk inzicht te geven. Ik ben sterk gericht op contact. Niet altijd netjes het communicatiemodel afwerken, maar kijken naar wat daadwerkelijk in dat moment kloppend is.

Trainingsacteurs worden vaak als spannend ervaren door de deelnemer, en soms zelfs als eng. Daarom probeer ik buiten de gesprekken om met ontspanning en humor drempelverlagend te zijn.

Dit allemaal samen zorgt voor een mooie interactie toewerkend naar die succeservaring!

Ik heb oa ervaring met: conflicthantering, slecht-nieuwsgesprekken, klantgesprekken en  functioneringsgesprekken. Een scala aan gedrag, en diverse communicatiemodellen.

In English? No problem at all.

Voor meer achtergrond, kijk onder werkwijze.

Of neem gelijk contact met me op!
Als trainingsacteur heb ik oa gewerkt voor:
Buro Wittenburg | Commun-art | Hanze Hogeschool | Vlastuin Bedum | Zorggroep Alliade

Reviews

“Het is steeds weer verrassend te merken hoe positief de studenten op Frank’s spel en feedback reageren. Juist omdat dit heel natuurlijk is, en de feedback eerlijk en goed gedoseerd. ‘Hier heb ik écht iets van geleerd’ is wat ik vaak na afloop hoor. Zo’n leerervaring gun je iedere student!”
– Friedeke Hendriks, Instituut voor Facility Management, Hanzehogeschool Groningen

 

“Frank is een acteur die zichzelf is en dit ook laat zien. Door de afwisseling in gedrag, zie ik dat het leereffect voor de deelnemers groot is. Hij wil zichzelf steeds graag verbeteren en zijn improvisaties zijn van goeie kwaliteit. Het persoonlijke contact vind ik leuk en belangrijk. Als collega in de trainingen is hij een waardevolle aanvulling.”
– Jeltsje de Jong, Trainer weerbaarheid, Zorggroep Alliade

De foto op deze pagina is gemaakt door Marion Nieborg.