Acteur

Zoek je iemand voor in je bedrijfsspot? Voor een rol in je toneelstuk? Iemand die je gelegenheid introduceert?

Of zoek je juist een complete voorstelling op maat?

Als acteur speel ik een keur aan karakters, en ben daarbij gericht op samenspel en elkaar uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen. Ik hou van realisme in spel, hoe bizar de karakters ook mogen zijn. En natuurlijk improviseer ik er graag op los.

In English? No problem at all.

Voor meer achtergrond, kijk onder werkwijze.

Of neem gelijk contact met me op!

De trailer van de improvisatievoorstelling ‘Hijsch’ van Commodoren, waar ik geruime tijd bij heb gespeeld.

Als acteur heb ik oa gewerkt voor:
Commodoren | EUport | GGZ Ermelo | Improsa | OBS de Tjalk | SKSG | Theatergroep Oja! | Ulteam | Van der Waard Communicatie

Reviews

“Wij zochten een acteur om inhoud te geven aan onze bedrijfsvideo’s voor onze organisatie. Via een korte zoektocht kwamen we uit bij Frank. Door zijn positieve inzet en zowel goede feedback en meedenken, is Frank inmiddels vaker bij ons te vinden om zijn input te geven. Wat ons betreft een gouden keus!”
– H. Dik, EUport

 

“Frank is door de jaren heen het boegbeeld geworden van onze product- en promotievideo’s voor sociale media. De opnamedagen verlopen altijd soepel en ontspannen, hierdoor boeken we de beste resultaten!”
– Nathalie van der Waard, Van der Waard Communicatie

 

Bij amateurgezelschappen

Als theatermaker vind ik het belangrijk om zelf te blijven spelen, en daarom speel ik regelmatig bij amateurgezelschappen. Zodoende kan ik de insteek en werkwijze van improvisatietheater steeds weer actief ervaren, wat mij weer helpt in de rest van mijn werk.

Ook les krijgen vind ik belangrijk, in plaats van enkel lesgeven, om mijzelf te blijven ontwikkelen, te blijven groeien en vooral mijzelf te blijven uitdagen.

Daarom ben ik los van mijn opdrachten als professional ook met regelmaat als ‘amateur’ op de theatervloer te vinden. Kijk in de agenda om te zien of er een voorstelling aankomt!

Momenteel speel ik De Vloer Op bij GIF.

In het verleden heb ik diverse improvisatievoorstellingen, zowel korte als lange vorm, gespeeld bij oa. Sub Rosa, Ulteam en de USVA. Ook heb ik in Zie Dali gespeeld van Stichting Metafora.

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Eefke Burg, Nathan Valstar & Annet Hogenesch. De video is van Commodoren.