BuitenTheater Aanmeldformulier

  Via dit formulier kan je je aanmelden voor één of meerdere workshops van BuitenTheater, periode Zomer 2021. Pas als de betaling voldaan is, is de aanmelding definitief.

  De volgende twee nieuwsbrieven kan je je alvast optioneel voor inschrijven. Sta je er al voor ingeschreven? Dan hoef je het niet opnieuw te melden natuurlijk.
  Door in te schrijven op deze nieuwsbrief ga je ermee akkoord om maximaal driemaal per BuitenTheater-periode een mail te ontvangen om je te informeren over de nieuwe BuitenTheater-activiteiten. BuitenTheater vindt plaats in de zomer, herfst en het voorjaar.
  Daarnaast stuur ik maximaal twee mails als er andere activiteiten plaatsvinden die gaan over actieve deelname aan bv een theaterstuk of een workshop. Deze activiteiten zijn gerelateerd aan BuitenTheater en Frank Odijk Theatermaker.
  Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  Als je op de hoogte gehouden wilt worden van voorstellingen van Frank Odijk Theatermaker vink dan dit hokje aan. Dit gaat over stukken die ik regisseer, of waar ik in speel. Je krijgt maximaal tweemaal per gelegenheid een mail.
  Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.