Nieuws

Hier vind je een overzicht van mijn diverse openbare activiteiten, waar je als publiek kan kijken of als deelnemer aan kan meedoen.

Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden!

Frida Kahlo project

27 maart & 16 april 2022

Als onderdeel van het Frida Kahlo project in het Hogeland geef ik samen met Helma Dijkstra-Krabbenbos een tweetal theaterworkshops!
Geïnspireerd op een schilderij van Frida Kahlo maken we in een dag een presentatie. Een open proces om de creativiteit te laten stromen!
 
KINDEREN/JONGEREN: Zondag 27 maart – Kunstkerk Hogeland Warffum (presentatie wordt opgenomen en getoond op de finissage 16 april te Winsum)
 
VOLWASSENEN: Zaterdag 16 april – De Blauwe Schuit Winsum (presentatie spelen wij live op de finissage 16 april te Winsum)
 
Door een bijdrage van Vakland Het Hogeland zijn deze workshops GRATIS te volgen!
 
Voor meer informatie en je opgeven (er zijn beperkte plaatsen): www.deblauweschuit-winsum.nl/workshops-het-is-frida/. Daar kan je ook de andere kunstworkshops zien die worden aangeboden.

BuitenTheater zomer 2022

TBA

Agenda

Zondag 27 maart – Frida Kahlo Project – KINDEREN/Jongeren –  Kunstkerk Hogeland Warffum (presentatie wordt opgenomen en getoond op de finissage 16 april te Winsum)
 
Zaterdag 16 april – Frida Kahlo Project – VOLWASSENEN – De Blauwe Schuit Winsum (presentatie spelen wij live op de finissage 16 april te Winsum)
 

zomer 2022 – BuitenTheater

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Frank Odijk.